Onödigt köpande

Jag skrev ett inlägg om julklapps-stressen och de onödiga gåvorna tidigare. Idag läste jag ett inlägg hos Fua och ett liknande inlägg hos Underbara Clara som handlade om lite samma sak. Hur onödigt är det inte att lägga ut vettlösa summor med pengar på onödiga prylar åt folk som redan har allt!

Vi kommer därför att ge ”julklapps-pengarna” till dem som verkligen behöver dem. Nu gör jag en Fua igen och meddelar här åt de eventuella släktingar som mot förmodan skulle läsa bloggen och fira jul med oss att ni inte kommer att få någon onödig bok att ställa direkt i bokhyllan eller porslinsfigur att ställa på bordet… Istället kommer vi att ge våra slantar till dem som verkligen behöver dem.

Och beträffande våra egna barn och oss själva – barnen har redan alldeles för mycket  leksaker och jag och M har precis allt vi behöver! Köp inte en massa onödigt till barnen för de kommer ändå inte hinna leka med allt! Och jag och M uppskattar ett barnvakts-presentkort så mycket mer 😉 Tips till alla släktingar 🙂 Ni är välkomna när som helst 🙂 (behöver kanske tilläggas att våra nära och kära ställt upp mer än väl hela hösten) Stort tack för det! Vi uppskattar er tid så otroligt mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s