Misslyckad färgning

Ni vet zebramönster… det är snyggt så länge det inte sitter i håret!

Ville färga en mörkare nyans i mitt hår och ville göra slingor, men nu har jag istället zebra mönster i mitt hår. Det är ljust och mörkt hår om vartannat. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Kanske borde jag ta och gå till frissan för en gångs skull och strunta i hemma-salongen?! Behöver jag ens berätta att jag klippte mig… med tygsaxen! Dum, dummare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s