Nr. 24 på bloggtoppen.fi

Dagens skönaste: Sov på tåget hem från Tammerfors. Troligtvis sov jag med öppen mun, dregglandes…

Dagens bästa: Mysigaste stunden med Amanda framför Tjuvarnas jul på SVT.

Dagens överraskning: Många, många klick på bloggen! Lekte detektiv och det var inte speciellt svårt att hitta källan. Tack Linn Jung 🙂

Självklart kikade jag in på bloggtoppen.fi och gav ifrån mig ett tjut… ja jag vet… jag är enfaldig, men hur som helst! För en liten, liten stund är jag nr. 24 på listan! Njuter av de få minuterna! 🙂 Om det är någon som inte trott mig då jag tidigare sagt att jag är tävlingsmänniska så kanske jag har övertygat er nu… Ähum!


Har ändå svårt att förstå att det finns folk som läser min blogg… jag menar andra än svärmor och mamma!

One Reply to “Nr. 24 på bloggtoppen.fi”

  1. Jag fick också en massa trafik via Linn, plötsligt hade jag all time high på hela 147 visningar (haha) – det är lite skillnad på mängden besökare!Du har iallafall en trogen läsare i mig! vi hörs om lördag, kan tyvärr inte på fredag kväll, det blir julkonsert i stan då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s