Patent- och registerstyrelsen

Nu kom jag på varifrån Patent- och registerstyrelsen fått sin idé till att en förening alltid ska ha minst 3st grundare…

Det var ju inte bara Knatte och Fnatte som bildade klubb… nej Tjatte var ju också med. Samma gäller Alfons Åberg. Han var ju inte ensam grundare till deras hemliga klubb. Milla och Viktor var ju också med.
Nu har jag samlat ihop mina kompanjoner. Fua och Maratonmamman ställer upp i styrelsen! 
Alla andra som är intresserade är självklart välkomna med! Och så behöver vi ju medlemmar! Ju fler, desto bättre! Bjud in era vänner och bekanta som gillar löpning! Nu finns det en klubb för alla ”vuxna medelmåttor” som missade tåget till EM, VM och OS men som kör sitt eget race! Man får gärna springa långt hellre än snabbast! Den sociala biten, d.v.s. gemenskapen är minst lika viktig som själva löpningen! Hoppas det finns intresserade! Vi bokar in en planerings-lenkki så fort som möjligt! Helst innan nyår! Vem är med?

13 Replies to “Patent- och registerstyrelsen”

  1. Å, jag är jättegärna med! Kommer vi att springa i Esbo-trakten? Jag tycker att vi ska ha LördagsLänk klockan 10, för då finns det redan ett gäng som springer ihop … 🙂 Men det mesta funkar, jag hänger gärna på. Jag kommer att träffa Running Sweden i mitten av januari för att få hjälp med ett träningsprogram, kanske får man lite kollektiv hjälp därifrån också.

  2. Muminmamman – du är mer än välkommen med – när som helst! KUL!!!Anna – låter bra med lördagslänk!!!Peppe – VÄLKOMMEN med i gänget :)Mamma's got the magic – du är likaså välkommen med :)Marianne – kul! Hoppades på att du hänger på!

  3. Härligt initiativ, skulle absolut vara super att kunna delta. Just nu är min mage i "växarstadiet" men det går säkert att haka på när magen börjar krympa igen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s