Kvällens löprunda

Jag hade tänkt att jag skulle ha en ledig dag från träning… men så surfade jag runt på övriga bloggar och insåg att de flesta andra körde på trots regn och rusk… Jag fick ingen ro och var alltså tvungen att bege mig ut på en löprunda.
Jag började starkt och sprang i 5:00 tempo. Efter 2km ökade jag till 4:50 tempo och vid  5-6 km sprang jag i stadigt 4:35 tempo. Det var meningen att jag skulle springa 10km men vid 8km fick jag kramp i magen. Det gjorde så ont att jag var tvungen att sänka tempot och till slut kunde jag knappt springa alls. Avbröt efter dryga 9km och gick hem. Snöpligt slut! Jag var nog inte helt motiverad och var besviken då jag inte kom ner till 4:30! Men nästa gång så…

2 Replies to “Kvällens löprunda”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s