Ingen glansbild

I bloggvärlden lägger man kanske helst upp glansbilder. Det vill säga man arrangerar bilder, klistrar på ett leende och tar bilder på hemmet då det är nystädat och så alla saker ligger på sin egen givna plats. Barnen ska helst vara rena runt munnen och ha kläder som inte är fulla av bananfläckar. 
Vårt hem ser numera sällan ut som det borde göra. Det är svårt ta några glansbilder. Det ligger vantar, strumpor, leksaker och brödsmulor på de mest otänkbara ställen, för att inte tala om alla tusentals sandkorn som letar sig in till oss utifrån. Avskyr dessa fripassagerare. Blir trött i både kropp och själ då jag dag ut och dag in ser samma röra. Samtidigt vet jag att det i 9 av 10 fall är onödigt att göra några större insatser, för det är bara frågan om timmar tills nästa bomb briserar.
Idag fick jag nog av alla popcorn och små leksaker som jag hittar i mattan. Jag bestämde mig för att städa… eller jag bestämde alltså att jag ska städa senare 🙂  

Jag grovstädade på kvällen så på morgonen såg hemmet hyfsat rent ut. Det ser städigt ut så länge man inte tittar efter på nära håll och håller sig borta från knutarna så man missar dammråttorna. 
På riktigt, ikväll ska vi städa!

2 Replies to “Ingen glansbild”

  1. Sådär ser det ut hos oss för det mesta! Pasta på strumporna och harm i huvudet :)Och vad är upp med att barn alltid tömmer ut tidningsroskisen på golvet? är det en treårings version av konfetti kanske?

  2. hmmm… pappersroskisen har de låtit bli än så länge (kopkop ta i trä) men hos oss är metallinsamlingen poppis… Att tugga på använd folie och gamla batterier är poppis… smakar säkert gott?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s