Vänder kappan efter vinden

För en timme sedan skrev jag ett inlägg om att julklappar är överskattade och att de oftast är onödiga. Det var innan jag surfade in på Snorkkis blogg. Snorkkis hade nämligen roat sig med att handla nya löpskor på nätet och självklart surfade jag in på samma sajt. Plötsligt hade jag lagt ett par gula adizero boston löpskor och en neongul adidas tröja i min varukorg. Insåg vad som höll på att hända, så jag klickade ner fönstret.

Det är ju nog inte någon vidare tröst men jag kan ju ändå försöka försvara mig genom att påstå att det inte var några julklappar jag höll på att köpa hem… inte heller hade de varit onödiga med tanke på att mina bästa adizero löpskor gått upp i sömmarna och min reflexväst gått upp i rök.

Så snälla tomten – strunta i mitt förra inlägg och ge mig en ny löpreflexväst från Craft, ett par vinterdäck till min cykel och ett par nya adizero löpskor 🙂 Och ja… jag kommer själv att vara en snäll tomte och inte spoliera övrigas julglädje genom att säga att julklappar är onödiga 🙂

Länge leve konsumtionen och alla julklappar i världen! Klappar till folket!

2 Replies to “Vänder kappan efter vinden”

  1. Dom gula Boston skorna ser snärtiga ut och e faktuiskt billiga. Men vad e det för årsmodell? Har läst någonstans att det alltid lönar sej att köpa nyaste årsmodell, utvecklingen går så snabbt framåt..H:Pia

  2. Det är sant! JAg vet faktiskt inte årsmodell på dessa. Gillar den gula färgen. Jag hör till de där fåfänga satarna som köper skor utgående ifrån färg. Ju färgrannare – desto bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s