Vilken söndag

Det har varit lite tungt idag. Det är kul med fester, men nu börjar det kännas som att det blivit för mycket av det goda. Ser fram emot lite lugn och ro, efter 1 1/2 vecka 🙂

Jag börjar väl bli gammal… Det känns om man festat till och det känns länge.

Gårdagens bröllopsfest var hur som helst helt i min smak. Mycket tjohejsan, dansande, karaoke och bäst av allt: nya bekantskaper och gamla kära återseenden!

Söndagen har gått fort. Snälla barnvakten, alias mommo åkte hem på eftermiddagen. Vi intog på middag på Hesburger (inte gott kan jag säga) och så hade vi kvällsmys och tittade på Rio tillsammans – hela familjen!

Nu har jag packat som en dåre, både min egen väska och barnens väska (som de alltså ska ta med sig på torsdag då de åker till Barcelona). Jag har beställt en taxi till klockan 06:30 som ska ta mig till flygfältet, så nu är det dags att säga tack och godnatt för imorgon flyger jag iväg till Amsterdam! Hoppas, hoppas jag hinner möta upp några goda vänner där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s