Vad mycket fint

Surfade in på http://www.ellos.fi då jag håller på att skriva en artikel om vinterns mode. Otippat nog kikade jag också på sportmode och blev förvånad. Jag hade ingen aning om att ellos säljer så mycket fina  kläder och skor. Som vanligt fastnade jag för adidas löpskor men jag gillade också Tretorns jacka. Vilken tur att jag bestämt mig för att inte köpa något just nu. Annars hade det blivit dyrt… alldeles för dyrt!
Jacka från Tretorn

Tekniktröja från adidas. Gillar tumhålen.

Offroad löpsko! Snygg design. Undrar hur de känns på foten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s