Spring i benen

Träffade maratonmamman vid Munksnäs café för att bege oss ut på länk. Innan jag träffade henne funderade jag på ifall jag ska skaka hand, krama, hälsa på håll… Hur gör man då man träffar någon för första gången som  man tror sig känna eftersom man läst bloggen? Det blev ett redigt handskak, skratt, några artighetsfraser och därefter började pratet. Diskussionen varade i 13 trevliga kilometer. Maratonmamman är så otroligt trevlig, rolig och hurtig! Vad glad jag är över att jag börjat blogga och på sätt träffat nya bekanta! 
Maratonmamman var lite skakig efter fredagens partaj och åkte hem för att ladda inför morgondagens festligheter. Jag fortsatte springa i ytterligare 8,5km. Det blev en runda runt Fölisön. 
Hade inte tidigare varit på Fölisön men bestämde mig att jag ska tillbaka hit med familjen. Det är ett perfekt ställe för piknik på stranden.
Tog trapporna och la in en extra växel. Efter 16km ökade jag tempot ytterligare. Löprundan på 21,5km kändes inte tung alls. Jag börjar känna att jag orkar mer och mer. Nu behöver jag få upp farten ytterligare!

2 thoughts on “Spring i benen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: