Ny häftig ledlampa som byter färg

Köpte en ny ledlampa från Clas Ohlssons till kidsens rum. Lampan har dimmer, fungerar med fjärrkontroll och visar 768 olika färger. Här ett litet urval 🙂 Amanda var imponerad! Nu har hon en egen discolampa i sitt rum! Vilken uppfinning. Och bäst av allt – den ska lysa i 30år 🙂 Tänk att inte behöva byta lampa på 30 år 🙂 

2 Replies to “Ny häftig ledlampa som byter färg”

  1. Den kostade nog en hel del… 24,95 bara för en lampa (alltså en typ glödlampa men alltså i led) tycker jag är lite saftigt 🙂 Men den ska ju hålla i 30år 🙂 Och så byter den färg! Gissa om jag var poppis-mamma igår kväll! Och tänk – Amanda kan släcka och tända lampan från sin säng 🙂 Och byta färg 🙂 Allt styrs från en fjärrkontroll! 🙂 (Man måste bara komma ihåg att inte släcka lampan via strömbrytaren)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s