Konditionstest 5*1000m

Idag utförde jag ett konditionstest. Det var spännande och nervöst och vilopulsen var hög innan testet körde igång på allvar. Emma tog fotot på mig och det märks att jag är sådär spralligt nervös som jag blir ibland. Jag är inte den som kan se lugn och sansad ut 🙂

Testet började med att de kollade fettprocent. Därefter fick vi ta på oss pulsmätare. Sedan var det dags för det stora sticket. Ajajaj så ont det kan göra… Sedan var det dags att börja gå, nästa varv springa, fortare, fortare och sedan till sist så fort man kunde. Efter varje kilometer togs det blod ur fingret. Testresultat, analys och träningsrekommendation ska vi få senast på måndag. 

Tänk att man kan bli så glad av att springa. Är så glad att jag hoppade på Esbo if:s maratonskola. Kul att höra om andras marathon upplevelser, målsättningar och inspireras av historier kring löpning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s