Pressdag

Idag blir det att dra smilbanden uppåt och plocka fram talangen till small talk. Kommer att spendera hela dagen på vår pr-byrå och förhoppningsvis träffa en massa trevliga journalister. Ser fram emot dagen. Kul med omväxling!

Funderar precis ifall jag är tillräckligt duktig på small talk. Vad om jag går i lås och inte kommer på något att säga? Hjälp – det är länge sedan förra gången. Just nu känns det som om jag bara kan byta blöjor. Man kan väl kanske inte small talka om blöjor? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: