Har syndat

Hängde på Träningslyckans initiativ om att låta bli socker, godis, choklad, läsk, chips… ja ni fattar! Om man syndar så ska man skriva det i sin blogg. Ähum… då är det väl bara för mig att erkänna: Jag har syndat!

Idag på dagen smakade jag på marshmallow som jag doppade i chokladfontän…  Ja men doften var så söt, stark och god… Har dålig karaktär 🙂

På kvällen tog jag kidsen med mig och gick iväg till biblioteket och butiken. På hemvägen gick vi förbi lilla chokladbutiken och eftersom Amanda frågade vackert gav jag efter och köpte lite chokladtryffel. Viktor tog påsen och ropade min… men då gav jag och Amanda honom bistra minen så han fick vackert ge påsen tillbaka till mig 🙂

Amanda var så upptagen med sin Smurf-pysselbok då vi gck hem att hon knappt såg upp. Hon väntar ivrigt på att få börja i skolan och få läxor. Vi kom överens om att vi leker skola och att jag ger henne läxor som hon får göra på egen hand, som jag sedan rättar. Dagens läxa var att hon skulle rita från nummer till nummer, från 1 till 25. 

2 Replies to “Har syndat”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s