Goretex strumpa

Aldrig hade jag då trott att jag skulle skriva ett inlägg om strumpor, men den här strumpan är värd att få en recension.

Jag är inget fan av goretex skor. Jag har ett par asics löpskor som jag tycker känns tråkiga, tunga och stumma att springa i. Gissa om jag blev glad då jag stötte på dessa goretex strumpor. De känns som lite tjockare strumpor, prasslar något och är inte riktigt så elastiska som vanliga strumpor.
Fördelen är att man inte behöver ha goretex skor – fötterna hålls torra och varma i mjuka, lätta och sköna ”sommar löpskor”. Det negativa är att jag inte ännu riktigt vant mig med känslan av att ha så tjock strumpa.

Jag är lite tudelad. Har inte riktigt bestämt mig ännu ifall jag ger tummen upp eller om jag förhåller mig lite neutralt till strumpan. Jag är van att använda supertunna teknikstrumpor, också på jobb till vardagsklädsel. Den här strumpan känns kanske lite för tjock för min smak. Men i och för sig så tror jag att jag ändrar mig ganska fort – snart kommer det blötsnö och kyla. Då kommer jag tacksamt att dra strumporna på fötterna och springa iväg 🙂

Finns på 4runners hemsida och i 4runners butik i Kampen.

2 Replies to “Goretex strumpa”

  1. Du är utmanad att vara med om lite ultralöpning: Boka in 4.12 för spring! Borgå till Helsingfors eller en del av det, info på min blogg! Kom med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s