Pyssel och ärter

Här är några bilder på pyssel jag gjort. Halsbandet har jag knutit av ett 2 meter långt snöre. Det fungerar precis lika bra som alla 50-100euros knuthalsband som man kan hitta i butiken. Jag gillar det och bäst av allt: det kostade mig ca 4euro!
Amanda önskade sig en Prinsessan på ärten säng, så jag bad hjälp av brorsan och så sågade han till den åt mig. Sedan kladdade jag på lite målfärg och sydde många många madrasser! Vad tycks? Självklart har jag limmat dit en ärt. Annars vore det ju ingen riktig prinsessan på ärten säng 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s