Ska på träningsläger

Nu har jag trillat dit rejält. Jag har precis anmält mig till träningshelg med maratonexpert Anders Szalkai. Lägret hålls den 24-25 mars 2012 i Vörå. Det ska bli spännande att åka upp till Österbotten. Ser fram emot lägret. I mars borde jag träna som mest för att i maj lunka mig fram genom vardagen.

Det här blir nog bra! Kanske det finns någon annan som också ska åka upp dit då?

http://www.folkhalsan.fi/startsida/Aktuellt/Kalender/events/20149/

4 Replies to “Ska på träningsläger”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s