Önskelistan

Surfade runt på nelly.com och hittade en hel massa fina träningskläder. Det vore ju inte så dumt att uppdatera träningskläderna ibland. Vissa av mina blusar får jag inte tvättat riktigt rent längre.

Stella McCartney lyckas alltid ta fram snygga kläder för adidas. Det finns väl en viss risk att man ser ut som en förvuxen baby i den här mössan. OBS! Baby, inte babe. Jag är ändå övertygad om att den mössan kommer att göra så att man inte får snö i ögonen och blåfrusna öron. Det är bara att välja liksom – att vara praktisk eller inte?!

Kari Traa gör underställ i merinoull. Dessa skulle jag redan ha införskaffat om de inte var så attans dyra. I och för sig blinkade jag inte ens då jag precis köpte yllekläder till Amanda för 90euro från Polarn & Pyret. Träningskläder känns ändå annorlunda. Jag måste spana in ifall dessa kanske kan köpas på någon rea senare. Eller kanske ni kan tipsa om några andra bra underställ i ylle som inte skulle vara riktigt så dyra?
Jackan från Newline med reflexparti är en bra investering nu på hösten. Det blir fort mörkt och att ge sig ut och löpa i mörka kläder är urbota dumt! Reflexväst eller reflexjacka är ett måste.

En till bild på hela settet från Kari Traas underställ i merinoull. Värmer och känns inte fuktigt och kallt mot huden. Det här gillar jag! Extra plus för att det inte är tråkigt svart!
Leggingsena från Casall är i ett vind- och vattenavvisande material som ändå andas. Jag gillar inte att springa i lösa byxor utan föredrar tights.

3 Replies to “Önskelistan”

  1. Hej hej! Ramla in på din blogg förra veckan och är så glad att jag hittade den och får läsa om ert liv 🙂 Du är super som börjat träna så där hårt igen. Själv funderar jag kanske på en comeback när jag blir 35 år och har en egen klass i skidspåret?Gällande förmånliga ull-underställ, så har du testat Ullmax? De har ett ställ i merinoull som lär vara magiskt. Har inte testat det själv eftersom jag inte tål ylle, men deras övriga kläder håller väldigt bra kvalitet med tanke på det låga priset. PIF ski team säljer Ullmax så ta kontakt med någon där när du är hemma i Pargas nångång… eller be din mamma göra det 🙂

  2. Nämen hej 🙂 Vad kul att du hittat hit! Ska vi göra en deal om att vi bildar lag då vi är 35+ 🙂 Vi får säkert snabbt ihop ett helt stafettlag 🙂 Ska nog träna skidning också i år. I fjol plockade jag fram skidorna efter en paus på typ 10 år och oj så kul det var!SKa absolut kika in på ullmax. Jag är också "allergisk" mot ylle men har märkt att merinoull fungerar. Har ännu kvar några par craft kalsonger från år 1993 typ – så jag gissar att jag med gott samvete kan satsa på lite nya underställ 🙂

  3. Jepp, vi borde nog få till ett starkt stafettlag i 35 årsklassen 🙂 jag njuter så av att skida, sådär i motionsbhov, fortfarande så inget skulle få mig att sluta. Jag har faktistk uppdaterat min svettisgarderop en hel del sen jag började med Ullmax iom att de är så förmånliga. Inte är de ju samma kvalitet som crafts pro layer one, men då går ju inte priset att jämföra heller… och som du skrev så efter en tis så får alla svettkläder (oberoende av pris och kvalitet) den där ingrodda svettlukten som är svår att få bort 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s