En eftermiddag i lekparken

Efter att jag börjar jobba så hinner jag sällan umgås med barnen i lekparken medan det är ljust. Middagen ska fixas och det ska plockas och handlas. Men idag hann jag vara ute med barnen innan mörkret kom! Senare ska vi ut igen – då på promenad! 
Amanda gungar högt, högt upp i luften. Det finns inget som stoppar henne.

Viktors favoritplats är sandlådan. 

Vantarna åker bort så fort han får en chans till det.

Amanda hade idag på dagis haft skattjakt. Skatten bestod av en sten, ett ekollon, en liten pinne, en lapp och en styroxbit. De lite äldre barnen här hemma på gården sa att det var skräp, men för Amanda var det en riktig skatt. Hoppas Amanda alltid kommer att fortsätta drömma. Att vara realist är tråkigt!

Bären på buskarna vid vårt hus är stora och ser saftiga ut. Den stora frågan lyder: Är de giftiga? 

2 Replies to “En eftermiddag i lekparken”

  1. 🙂 Tack! Trodde då aldrig att någon skulle svara! Kidsen leker med bären och jag har sagt åt mina barn att de är giftiga och de inte får smaka. De är också värre än bläck! OMÖJLIGT att få bort från kläderna (morr, spott, fräs) INGEN tabort, ariel eller likanande fungerar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s