Kvällsbestyr och glömt toapapper

Igår kväll då jag rusade runt i butikerna 10 min innan stängningsdags glömde jag kvar det viktigaste vid kassan – nämligen toalettpappret. Idag sprang vi alltså iväg till Prisma för att hämta ut det efterlängtade pappret och sedan sprang vi hem igen. Det blev en total löpning på ca 6km.  
På hemvägen valde jag att springa ruscher i uppförsbackarna. Pulsen steg fort och jag fick blodsmak i mun. Vaderna är fortfarande ömma men mycket bättre än tidigare. Imorgon blir det nog ett nytt pass med barefoot. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s