Söndag i Noux

Jag tror det här blev årets sista hike i Noux innan snön kommer. Jag hade klätt på mig mycket kläder, men inte tillräcklingt. Då vi pausade och grillade korv blev jag kall och nu sitter jag i soffan och huttrar. 
Det är konstigt hur bra man kan må av att bara komma ut i skogen. Det behövs inte så mycket mer än bra utrustning och en god matsäck! Lekar hade vi gott om idag, bl.a. inte röra marken, räkna färger, räkna träd… ojojoj… den där räkna träd leken fungerade inte sådär jätte bra kan jag säga 🙂
 

5 Replies to “Söndag i Noux”

  1. Melli – tack! Det var en bra söndag 🙂 Men i panik var jag ännu tvungen att springa till Po.P kl 17:55 precis innan stängningsdags för att köpa nya yllekläder åt Amanda. Resultatet var: nästan 100euro fattigare och lite söndagsstress i parkeringshallen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s