Varma vrister

Igår på lifestylemässan köpte jag mig ett par vristskydd. Hade tidigare spanat in Didriksons skydd, men då jag stötte på Icebugs skydd visste jag att jag hittat vad jag letat efter. De är lätta, tunna och de sitter perfekt på foten!
Har haft problem med inflammation i senan under foten då jag tränat i fuktigt och vått väder tidigare. Med dessa skydd hålls själva vristen torr och varm och det här kommer att fungera utmärkt på vintern då jag springer i lössnö.
Dessa köpte jag på 4runners. De har sin butik i Kampen men såg precis att de också har nätshop. Var tidigare i veckan in till Intersport och frågade efter liknande men de sa att efterfrågan efter dylika produkter är liten i Finland om man jämför med Sverige. Är vi inte tillräckligt prylgalna här? Eller är vi vana att frysa om vristerna? 🙂 Jag är i alla fall nöjd då jag inte flera vintrar behöver springa i mina benvärmare (de är rätt så fransiga då jag jag sprungit sönder dem).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s