Pyssel och fotboll

Viktor sover och Amanda ville pyssla. Jag hjälpte henne med leran, Sedan lämnade jag henne ensam och satt mig framför datorn. Efter en stund ropade hon: färdig! Då jag gick fram hade hon pysslat det här åt pappa sin 🙂

På tal om fotboll – nu ska vi snart iväg på match. Sista matchen i år som jag tar kidsen med mig. I nästa vecka ska jag njuta av barnfritt på matchen. Kommer att få se hela 90 minuter fotboll alttså och det är mycket. Vanligtvis då jag har barnen med mig brukar det sluta med att jag ser minst 45minuter på barnen och ibland t.o.m. missar målen 🙂

One Reply to “Pyssel och fotboll”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s