Efter frukost

Igår natt bakade jag fröknäcke. Hittade receptet på bloggen 56kilo.se. Åse skriver om en hälsosam livsstil och lilla brödälskaren i mig får mitt behov stillat – utan spannmål 🙂 En perfekt inspirationskälla!
Dagens frukost bestod alltså av:
Fröknäcke med ost, ägg och skinka. Rysk yoghurt med hasselnötter och frusna bär och så svärmors äppel 🙂
Efter frukost tog for jag och Viktor iväg på länk. Har haft riktigt ond muskelvärk i fötterna och vaderna efter att jag använt Merrels barefoot. Är övertygad om att det här är min grej! Ska anmäla mig till Barefoots löpskola. De har en 3 timmar lång introduktion till idéen bakom att springa på förfoten. Jag är riktigt nyfiken på att lära mig mer. 

5 Replies to “Efter frukost”

  1. CarroH – att fara ut på länk innebär att jag sticker iväg ut och springer, dvs att löpa 🙂 Konstigt det här med språk. Jag vet inte – kanske länk kommer från finskans lenkkeily?! Hmmmmm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s