Dagens lunch = gårdagens rester

Dagens lunch består av smörstekt lax med räkröra, sallad och pumpafrön. Känner mig mätt efter maten och det håller i länge. Jag är inte längre alls sugen på kvällssmörgås, som jag tidigare alltid ätit. 
Försöker ändå alltid äta något smått eftersom jag rör på mig så pass mycket. Min avsikt är inte att gå ner i vikt utan att få magen att må bra igen. Magen är i varje fall inte längre pöst och degig utan ganska fast, också på kvällen. 
På vårt soffbord råder virrvarr. Försöker läsa på om naturlig kost, kost fri från kemikalier och spannmål. Hade ingen aning om att så många tillfrisknat från olika inflammatoriska tarmsjukdomar som är direkt kopplade till immuniteten. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s