Tvingade med familjen på länk

Efter middagen tvingade jag familjen ut på cykelutfärd. Det vill säga jag sprang och resten cyklade. Vi tog en runda till häststallen. Tyvärr, får jag väl säga eftersom det innebar att jag fick puffa på Amanda i uppförsbackarna. Men det är bara att bita i och tänka att allt extra arbete för mig innebär + på träningskontot.

Trivs så bra med att vi gör det mesta tillsammans, hela familjen. Det spelar egentligen ingen roll om det är fotboll, löpning eller utfärder. Tillsammans har vi roligare! Dagens saldo 22km med cykel och 7km löpning.
Behöver köpa mig nya varmare löpbyxor. Vilka är bäst?

One Reply to “Tvingade med familjen på länk”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s