I raserfart till jobbet

Nästa gång det är pissväder ute och jag kommer att vara dyngsur efter cykelfärden så kommer jag att återgå till det här inlägget! Wooohooo…

Idag susade jag fram i raserfart medan alla bilister satt i kilometerlånga köer – precis som de alltid gör! Jag kommer snabbare fram på cykel – 11km till jobbet – jämfört med om jag tog bilen eller bussen. Då jag kommer fram belönas jag ytterligare med gott samvete för jag har ju faktiskt motionerat, jag har varit snäll mot miljön och jag har föregått som gott exempel inför mina barn.

Oj oj vad jag nu klappar mig själv på axeln. Duktig flicka, duktig flicka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s