Redo för fotboll

Efter dagens match hemma bär det nu av till Hagalund för att heja på pappa! Fotboll är något som jag lärt mig att tycka om. För 12 år sedan kunde jag inte vara mindre intresserad. Idag följer jag och barnen varje match från läktaren! Finns inget bättre! Bäst är gemenskapen och alla vänner – kommer att sakna allt då det en dag är över!

3 Replies to “Redo för fotboll”

  1. Hihi, jag var inte heller ett skvatt intresserad av fotboll, tills för nåt år sen när våra äldsta pojkar började spela fotboll. Karln min spelar i korp-fotbollslag om somrarna och det är också helt skoj att titta på.Och fast man nu går på matcher där 7-8-åringarna spelar är det oliiidligt spännnade. Och kul. Så man kan ändra sig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s