Upp i gryningen

Steg upp tidigt, klädde på mig träningskläderna och sprang iväg på en 9km länk. Hemma var jag samtidigt som väckarklockan ringde för resten av familjen. Det kändes lite segt i benen men med tanke på att detta var första löpningen efter Nouxtreme run kändes det ändå ok. Hade en fart på ca 5:15min/km. Behöver få ner tiden till 4:45 – då är jag nöjd! 

Det börja bli kallt ute så jag funderar på att skaffa mig ny träningsmössa och ett par benskydd/värmare från Didriksons. Har någon erfarenhet av benskydd? Just nu använder jag mig av reflexärmar som egentligen är tänkt att användas som ärmar, och de skyddar inte vristen från väta och kyla.

2 Replies to “Upp i gryningen”

  1. Det är konstigt sant, men jag tror att jag vant mig. Ibland slänger jag i mig en banan eller så äter jag lite yoghurt. Är konstigt nog piggare på morgonen jämfört med t.ex. eftermiddag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s