LCHF lunch

En bild på dagens lunch bestående av chili sin carne med creme fraiche och sallad/spenat. Riktigt gott!
Blir faktiskt mätt på ”mindre” mängd mat då jag bytt ut kolhydrater mot proteiner och fett. Detta kommer knappast att påverka min vikt nämnvärt, men jag hoppas att det gör gott mot min mage så att jag slapp alla mediciner. Nu var jag tvungen att påbörja kortison igen fast jag bestämt mig att inte röra mediciner mer. Nu gör det för ont för att kunna bara leva med magen… Hoppas det snart blir bättre!

One Reply to “LCHF lunch”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s