Egen skiva


Fick en cd
då vi var till rådgivning på 5-års kontroll med Amanda. Låtar med Apan Anders, Djungeltrumman och Benny Törnroos. Superbra – verkligen! Vi sjunger högt till NakupelleVille 🙂 Hjälp – behöver nog uppdatera min musiksmak!

3 Replies to “Egen skiva”

  1. Skivan är super! Vi fick den då Leia föddes och nu är den sönderspelad…kanske jag skall försöka tigga mig en ny vid nästa rådgivningsbesök! Jep, att digga barnens musik är att vara långt nere i mammaträsket…där är jag och ser ingen väg upp!

  2. muminmamman – hehe… ibland då jag åker bil sjunger jag med för fulla muggar, tills jag inser att jag inte har några barn i bilen… snabbt trycker jag på fm knappen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s