Dagens lunchlåda

Har varje dag med mig lunchlåda till jobb i form av smörgås + fil eller gårdagens rester. Idag blir det ugnsrostade grönsaker och grillad kyckling. Potatisarna åt M och barnen upp igår. Provade på att steka bladkål men det smakade ganska torrt och trist. Måste nog googla fram något gott recept på det.

Jag borde definitivt köra LCHF nu istället för GI. Har lämnat bort vete från matplanen men jag borde skala bort övriga kolhydrater också. Samtidigt tycker jag så bra om frukt att jag inte vet om jag står ut med att bara äta ägg och bacon typ. Och klarar en löparkropp av att endast äta LCHF diet? Måste nog läsa på innan jag fattar några slutgiltiga beslut! 

2 Replies to “Dagens lunchlåda”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s