Styva ben

Magen i uppror men på eftermiddagen mådde jag så pass bra att jag kunde åka iväg til ldagis för att hämta hem barnen. Självklart ska det hoppas i vattenpölar och trixas innan man kan komma in. Undrar varför man förlorar förmågan att leka då man blir vuxen. Varför är det så roligt att hoppa i vattenpölar då man är barn, men inte längre då man passerar vuxenåldern? Är det kanske på grund av att man inser att smutsiga och blöta kläder innebär extra jobb i form av tvätt?

                                   

På kvällen var jag trött på livet inomhus och tog en powerwalk till köpcentret med Viktor i vagnen. Borde man kanske satsa på att köpa en ledlampa till vagnen? Jag har reflexväst då jag rör mig ute i mörker men kanske en blinkande ledlampa är bra då man är ute och springer med vagnen.

3 Replies to “Styva ben”

  1. Jag brukar alltid ha en lampa på vagnen i mörkret, har haft det enda sedan stora pojken var baby. Känns tryggare att synas bra. 🙂 Barnen brukar dessutom tycka det är lite roligt de också då de ser bättre framåt. Brukar alltså använda lite starkare lampor, typ cykellampor eller andra ledljus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s