Pyssel och fix

Jag älskar att pyssla, bara jag har tid och en lugn stund över. Här kommer ett smakprov på lite pyssel jag knåpat ihop. Lampan som ser ut som en fågelholk finns i barnens rum som mysbelysning. Har en led lampa inuti som inte blir varm. 

Tejpen som ser ut som bilväg har till uppgift att hålla Viktor till höger då han går upp i trappan och det fungerar rätt så bra. Man måste bara själv komma ihåg att akta sig för alla småbilar som dräller runt i trappan. Men som man bäddar får man ligga…

Lättaste pysslet att göra med kidsen hemma. Jag har hjälpt till ibland att klippa och jag har ritat formen på ugglans kropp, men för övrigt har Amanda 5 år pysslat och klistrat ugglan. Näbben är gjord av äggkartong.

Jag målade Alfons Åberg inspirerad stadsmiljö på vår balkongvägg. Gillar resultatet. Ugglan fick flytta hit ut!

Svärmors korgstol har flyttat in på balkongen!
Insynsskydd som jag klippt ur frostat kontaktplast (Bauhaus).

7 Replies to “Pyssel och fix”

  1. Alltså vad FINT! Nu blir jag lite ledsen att vi inte har en trappa att måla. 😉 Båda stadskonturerna på balkongen är ju också helt härlig idéer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s