Fast i förorten

Kan man kalla Esbo för förort? Hur som helst har jag nog blivit en riktig förorts-mama. Jag tycker det är jobbigt att åka in till Helsingfors. Det är något jag gör då jag absolut måste, dvs då vi ska titta på fotboll .För övrigt rör jag mig mest i Esbo, nära hemmet. Jag undrar ifall det är barnen som begränsar mitt farande. Eller ifall det faktiskt är som så att jag trivs hemma och använder barnen som svepskäl till att få stanna hemma? Jag tror det är det senare 🙂

Vi åkte hur som helst in till Hfors för att gå på fitness mässan. Är som en turist i Hfors. Går runt och tittar på byggnader och förundras över att det faktiskt är så vackert där. Nästa sommar ska jag turista Hfors. Det lovar jag mig själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s