Extremt tungt i Nouxtreme terrängen

Var inte beredd på att terrängen skulle vara så tung. Om och om igen fick jag mjölksyra i benen medan magen krampade och skrek Hosianna. Lyckades ändå koppla bort smärtan. Såg på tv ett program där de berättade att US marshalls klarar av att koppla bort smärtan genom att sjunga. Så idag sjöng jag 🙂


”En liten båt, blir ofta våt om magen när det stänker. En liten båt blir ofta våt om magen när det stänker. Jag undrar vad den tänker”

Kom i mål som tredje 🙂 Det hjälpte visst att sjunga!

Dags att plocka, plocka och åter plocka! Så här ser det ut så gott som varje dag, flera gånger per dag! Ett enda virrvarr då vi kommer in! Kläder och skor ska torkas. Vantar och strumpor på vift som ska letas upp… Sommar – kom snart!

2 Replies to “Extremt tungt i Nouxtreme terrängen”

  1. Tack Liza… lyssnade på den igen idag 🙂 Låter nog bättre då min 5-åring sjunger den än då jag nynnar den i mitt huvud 🙂 Nu assosierar jag till Noux backar då jag hör låten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s