Låste mig ute

Lämnade bilnycklarna på hyllan också idag. Cyklade iväg till jobb innan de andra vaknat som vanligt! Eller vanligt och vanligt. Jag var tvungen att väcka M eftersom jag låst om mig och lämnat nycklar och telefon inne. Har dåligt samvete för det här – att jag varken lämnar eller hämtar på dagis.

Fredag borde väl kanske innebära krogliv eller biobesök, men för vår del innebär det oftast myskväll med tacos och barnprogram. Sedan barnen föddes har jag gått på bio med M en endaste gång och vi brukar gå ut på krogen ca. 6 gånger i året och då är 3 av dessa gånger alltid inbokade i november då fotbollssäsongen är över. Originellt? Kanske! Är vi nöjda med det? Absolut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s