Jag vann Cecilia Blankens / in the pocket babys designtävling

Jag är helt upp i varv. Första gången någonsin har jag vunnit något annat än idrottstävling!

Cecilia Blankens skrev på sommaren om en idé tävling hon ordnade med in the pocket baby. Jag skrev ner en massa olika idéer jag har angående produkter jag saknar eller som jag själv knåpat ihop enligt klistra/limma/sy/pyssla metoden. Och de gillade min idé angående en sele till kundvagnen. Jag har vunnit!  In the pocket babys produkter är så himla smarta!

Är så himla glad på ett knäppt barnsligt sätt att det inte är klokt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s