Borde jag ha reagerat?

Läste i en blogg här om dagen (kommer inte ihåg vems blogg det var) om en liten flicka som varit utlåst och frös. En liten flicka som ingen vuxen såg efter, som inte kände sig trygg. Jag såg själv en liknande händelse för en tid sedan.
Promenerade med Amanda från tågstationen då en mamma och en liten flicka på 6-7år kom gående emot oss. Mamman höll hårt i flickans hand och drog henne efter sig samtidigt som hon skrek fula ord till flickan. Den lilla flickan grät.

Amanda frågade mig varför tanten var så dum mot flickan. Hon förstod inte att det var mamma och dotter. Jag lät det bero. Efteråt har jag funderat ifall jag borde ha reagerat. Borde jag ha sagt till mamman att hon ska ta och lugna ner sig? Var går gränsen?

One Reply to “Borde jag ha reagerat?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s