Söndag i Noux

Det blev en heldag i Noux. Vi gick Haukanlampikierros som var 4km lång i mycket kuperad terräng. Jag hade Viktor på ryggen i manducan och mina ben kände nog av de 15 extra kilona.

Måste köpa mig en svampbok för vi hittade väldigt mycket svamp men inga kunde jag namnge. Min strikta linje var helt enkelt att alla svampar var oätliga och giftiga, vilket kanske medför att Amanda snart tror att hela skogen är full av giftsvampar. Mommo berättade för Amanda att en tomte tappat sitt skägg uppe i trädet och hon tittade med stora ögon och undra HUR tomten kunnat tappa skägget.

Vid lägerelden plockade vi fram korven och i det ögonblicket kändes dagen perfekt. Det är roligt med mamma/mommo besök. Helgen gick alldeles för fort. Hjälp – om mindre än 10 timmar ska jag föra barnen till dagis eftersom jag måste hinna med 7 tåget mot Tammerfors. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s