Fredagen i ett nötskal

30/9 2011
Jag var nervös då jag gick mot sjukhuset idag. Nervös för själva undersökningen eftersom det brukar göra mer ont än då man föder barn 🙂 Men också nervös för vad de skulle säga då jag berättar för dem att jag slutat äta alla mediciner,
Det blev en lång dag på Jorv efter att vi först letat i ca 10minuter efter en parkeringsplats och jag hade varit riktigt irriterad om inte jag fått så goda nyheter. Magen mår relativt bra och jag känner mig positiv. Läkaren och sköterskorna var fantastiska. Undersökningen var så bra som den nu kan vara!

Efter att vi kommit hem från Jorv så cyklade vi iväg till dagis för att hämta barnen.  Det är skönt att märka att barnen anpassat sig fort i gruppen och att de fått vänner och trivs. Tanterna där är helt enkelt bäst!
Amanda tyckte att vi skulle köpa glass så vi cyklade till Alepa. Det där med att bara äta en glass kan ändå vara svårt för Viktor eftersom min glass alltid verkar smaka bättre.
Kvällen avslutades med träning och bastukväll på Sonera stadion. Jag åkte hem direkt efter träningen eftersom jag inte riktigt kände mig i toppform. Då vi kom hem stack jag iväg ut på 9 km länk vilket visade sig vara en usel idé. Började må riktigt illa men sprang ändå en ok löpning – ca 5:05min/km.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s